Atunci când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații de pe browser-ul dvs., mai ales sub forma de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre Dvs., preferințele Dvs. sau dispozitivele folosite și sunt utilizate in principal pentru a optimiza site-ul dar vă pot oferi o experiență web personalizata. Pentru că noi respectăm dreptul la confidențialitate, puteți alege să nu permită anumite tipuri de cookie-uri. Faceți clic pe diferite rubrici de categorii pentru a afla mai multe și a modifica setările noastre implicite . Cu toate acestea, blocarea unor tipuri de cookie-uri poate avea impact asupra experienței dumneavoastră în utilizarea site-ului si a serviciilor pe care suntem în măsură să le oferim.

le birlou lichior 700ml 18% alc.
Nectarul divin aI zeilor din Auvergne, care imbina perfect marul si castanuI…
Ca multe povesti de succes, ideile mari incep in Iocuri mici. Henri Monier nu a fost o exceptie, pornind de la a servi bauturi in barul sau din regiunea Cantal, unul dintre ultimele bastioane ale Frantei rurale.
In multe parti ale tarii, berea era adesea amestecata cu lichioruri, cordialuri sau bitteruri, iar Monier servea clientilor sai o bautura facuta dupa o reteta proprie ce combina castanele locale cu merele.
Succesul obtinut de Iichior I-a determinat pe Henri Monier sa rafineze bautura cu ajutorul unui distilator local. Au denumit bautura combinand cuvantul bere „biere” cu termenul local „pelou”, care se refera la coaja castanelor.
In 2000 au depus o cerere pentru o licenta de distributie proclamand Le Birlou „Bautura Noului Mileniu”.
Este un Iichior care poate fi savurat simplu sau in orice amestec, cu un miros fructat, cu un gust usor acid, de mere verzi care evolueaza usor spre dulceata castanelor coapte si care se termina cu savoarea unei tarte traditionale cu mere…