Doresti sa faci parte din echipa noastra?

Ne poti trimite un CV la adresa de e-mail: recrutari@simbainvest.ro.
Te rugam sa specifici JOBUL la care aplici si LOCALITATEA.

*De asemenea, mentionam ca prin trimiterea CV-ului esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul General privind Protectia Datelor cunoscut si sub denumirea de GDPR).

Aplica prin platforma eJobs - Simba Invest

La Simba Invest pretuim, provocam si recompensam angajatii, ne respectam reciproc si ne dezvoltam abilitatile. Ne asteptam ca fiecare sa isi asume responsabilitatea la nivel individual si sa performeze la standarde inalte. Ne bazam unii pe altii pentru a asigura succesul companiei noastre.

angajati-simba-invest

“Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”  – Henry David Thoreau

De ce sa lucrezi la noi?

Formare profesionala continua

Investim in permanenta in dezvoltarea capitalului uman deoarece acest lucru are un impact direct asupra cresterii calitatii muncii. Trainingurile si cursurile oferite angajatilor au scopul de a-i ajuta sa invete, sa se dezvolte profesional si sa promoveze in cadrul companiei.

Oportunitati de promovare

Incurajam dezvoltarea angajatilor si promovarea lor in Simba Invest. Recompensam loialitatea, implicarea si rezultatele la locul de munca. Avem exemple de colegi cu multi ani de experienta care au avansat de la agent de vanzari, la supervizor si la director vanzari.