Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Simba Invest SRL doreste sa va asigure ca vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul General privind protectia datelor, cunoscut si sub denumirea de GDPR) precum si cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Acest document are scopul de a va informa despre modul in care colectam, utilizam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand intrati in legatura cu produsele noastre prin intermediul site-ului nostru web sau prin alte aplicatii disponibile pe telefonul mobil.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Potrivit legislatiei in vigoare, OPERATOR este persoana vizata care raspunde de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si care decide in legatura cu scopul si mijloacele de prelucrare a acestor date. Astfel, este denumit operator de date SIMBA INVEST S.R.L. cu sediul in Bacau, str. Republicii, nr. 193, Bacau, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/989/1996, cod unic de inregistrare RO9459059.

Daca doriti sa va furnizam orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@simbainvest.ro, prin posta sau prin curier la adresa mentionata mai sus, cu mentiunea: In atentia Responsabilului Simba Invest cu protectia datelor.

In cazul in care nu doriti colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor personale de catre SIMBA INVEST S.R.L.  in conformitate cu legea privind protectia datelor, va puteti trimite refuzul prin e-mail la office@simbainvest.ro.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram 

In general, Simba Invest S.R.L. colecteaza direct de la dumneavoastra datele cu caracter personal, astfel incat aveti in permanenta controlul asupra informatiilor transmise catre noi. 

Exemple de informatii primite de la dumneavoastra:

  • Date pentru derularea contractelor, facturarea comenzilor si a altor solicitari

Pentru derularea contractelor, facturarea comenzilor si a altor solicitari privind achizitionarea produselor Simba Invest, in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare, ne transmiteti: numele si prenumele, adrese de livrare, numere de telefon, etc

  • Date privind activitatile de recrutare

In vederea desfasurarii procesului de recrutare pentru posturile disponibile in cadrul Simba Invest, prin intermediul CV-ului trimis pe adresa noastra: angajari@simbainvest.ro, ne transmiteti: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, numar de telefon, etc.

Datele si documentele dumneavostra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra, respectiv identificarea postului corespunzator disponibil in cadrul Simba Invest. Aceste date personale sunt salvate in baza noastra de date, prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare si protejate impotriva accesului neautorizat. In orice moment puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra.

De asemenea, putem colecta si prelucra anumite date cu privire la:

  • Accesarea site-ului

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini de pe site-ul nostru, sunt stocate anumite seturi de date despre datele de conexiune si dispozitivul de accesare.

Astfel colectam date despre: ora, data si durata utilizarii site-ului web, originea, adresa IP si alte date de protocol, ID-ul dipozitivului, sistemul de operare si versiunea corespunzatoare, etc. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice.

Aceste informatii sunt colectate pentru a va afisa site-ul vizitat si sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra.

Pe site-ul nostru putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare pentru a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site. Cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poata relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site, vizitat anterior.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul General privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii datelor dumneavoastra

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale sunt aplicabile strict relatiei dintre Simba Invest S.R.L. si persoana vizata. Toate informatiile furnizate sunt utilizate doar in scopurile pentru care au fost colectate si sunt tratate cu maxima confidentialitate.

Astfel, dorim sa va informam ca vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru prestarea serviciilor Simba Invest in beneficiul dumneavoastra

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru derularea contractelor, facturarea comenzilor si a altor solicitari privind achizitionarea produselor Simba Invest, este in general necesara pentru desfasurarea unui contract intre Simba Invest si dumneavoastra, a desfasurarii cu succes a procesului de vanzare, iar anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

  • Pentru desfasurarea procesului de recrutare

Prelucrarea datelor dumneavoastra din CV-ul trimis catre noi este necesara pentru identificarea postului corespunzator disponibil in cadrul Simba Invest si participarea in cadrul procesului de selectie.

  • Pentru apararea intereselor noastre legitime

In decursul desfasurarii activitatii noastre, pot aparea situatii in care vom fi nevoiti sa folosim sau sa transmitem anumite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot fi urmatoarele: masuri de protectie a site-ului si a clientilor fata de atacuri cibernetice, masuri de prevenire si detectare a oricaror tentative de frauda, inclusiv transmiterea de informatii catre autoritatile publice competente si orice alte masuri de gestionare a riscurilor potentiale.

Cat timp pastram datele dumneavoastra

  • In cazul datelor privind derularea contractelor si facturarea comenzilor, vom stoca aceste date atat timp cat veti colabora cu noi, pana la instiintarea scrisa din partea dumneavoastra ca doriti incheierea colaborarii.
  • In cazul datelor privind activitatile de recrutare, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal timp de 6 luni.

In cazul in care din anumite motive nu mai doriti sa stocam aceste date personale, puteti oricand sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra si vom da curs acestor solicitari.

In ce tari transferam datele dumneavoastra

In prezent, stocam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Ce drepturi aveti

Conform Regulamentului General privind protectia datelor, va puteti exercita urmatoarele drepturi legate de datele dumneavoastra personale:

  • Dreptul la informare

Dreptul de a primi gratuit informatii explicite cu privire la datele cu caracter personal pastrate despre dumneavoastra.

  • Dreptul la acces

Dreptul de a cunoaste datele colectate si modul in care sunt procesate.

  • Dreptul la rectificare

Dreptul de a solicita si a obtine modificarea datelor cu caracter personal incomplete sau neactualizate.

  • Dreptul la stergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”)

Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal.

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Dreptul de a primi datele cu caracter personal si de a le transmite catre un alt operator.

  • Dreptul la opozitie

Dreptul de a va retrage de la consimtamantul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

Dreptul de a cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

  • Dreptul de a depune o plangere

Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Pentru mai multe detalii, puteti consulta baza legala:

  • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), accesibil la http://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice

Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@simbainvest.ro ori la adresa postala cu Str. Republicii, nr. 193, Bacau, prin cerere scrisa, datata si semnata, cu mentiunea ”In atentia Responsabilului Simba Invest cu protectia datelor”.

De asemenea, va rugam sa tineti cont de faptul ca luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal si insistam ca cererile dumneavoastra privind astfel de inregistrari sa fie trimise de pe adresa de e-mail Simba Invest. In caz contrar, vom fi nevoiti sa solicitam informatii suplimentare pentru a confirma identitatea dumneavoastra.

In cat timp raspundem solicitarilor?

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, calculat de la primirea cererii dumneavoastra.

Cui transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal?

In functie de caz, putem  transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastra urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii IT
  • furnizorilor de servicii de marketing
  • furnizorilor/ platformelor de servicii de recrutare

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia de a respecta aceleasi prevederi legale, oferind aceleasi nivel de protectie ca si Operatorul.

In cazuri speciale, atunci cand ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Cum protejam securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Pentru a garanta securitatea datelor personale, Simba Invest a implementat anumite masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Datele dumneavoastra sunt stocate pe servere securizate, iar transmisia acestor date cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie.

In ciuda eforturilor luate pentru a va proteja datele personale, dorim sa va mentionam ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de terte persoane neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de situatii in care vulnerabilitatile unor sisteme nu sunt sub controlul nostru.