Atunci când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații de pe browser-ul dvs., mai ales sub forma de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre Dvs., preferințele Dvs. sau dispozitivele folosite și sunt utilizate in principal pentru a optimiza site-ul dar vă pot oferi o experiență web personalizata. Pentru că noi respectăm dreptul la confidențialitate, puteți alege să nu permită anumite tipuri de cookie-uri. Faceți clic pe diferite rubrici de categorii pentru a afla mai multe și a modifica setările noastre implicite . Cu toate acestea, blocarea unor tipuri de cookie-uri poate avea impact asupra experienței dumneavoastră în utilizarea site-ului si a serviciilor pe care suntem în măsură să le oferim.





prosecco biologico extra dry doc 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Culturi organice 100% Glera.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.
Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.
Gust- atractiv cu o nota aromatica.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750ml
prosecco treviso extra dry doc 200ml/ 750ml/ 1.5L
ZONA DE PRODUCTIE: Podgoriile din zona Treviso, Ia nord de Venetia.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.
Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.
Gust – atractiv cu o nota aromatica.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C
VOLUM: 200ml / 750mI/ 1.5I
prosecco VALDOBBIADENE MILLESIMATO SUPERIORE extra dry docG 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai, cu reflexii verzui.
Aroma – intensa si parfumata, cu note de flori de salcam si lamai confiate.
Gust – proaspat, fructat, discret.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Este excelent ca aperitiv, servit cu peste sau fructe de mare, precum si alaturat deserturilor.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750ml
prosecco TERVISO BRUT doc 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Podgoriile din zona Treviso, Ia nord de Venetia.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.
Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.
Gust – atractiv cu o nota aromatica
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750ml
prosecco VALDOBBIADENE SUPERIORE BRUT docG 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G.
SOI DE STRUGURI:100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai, cu reflexii verzui.
Aroma – intensa si parfumata, cu note de flori de salcam si lamai confiate.
Gust – proaspat, fructat, discret.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Este excelent ca aperitiv, servit cu peste sau fructe de mare, precum si alaturat deserturilor.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750ml