Cantine-Maschio-Prosecco-Biologico-Extra-Dry-DOC
Cantine-Maschio-Prosecco-Treviso-Extra-Dry-DOC
Cantine-Maschio-Prosecco-Millesimato-Superiore-Extra-Dry-DOCG
Cantine-Maschio-Prosecco-Treviso-Brut-DOC
Cantine-Maschio-Prosecco-Valdobbiadene-Superiore-Brut-DOCG
prosecco biologico extra dry doc 750ml

ZONA DE PRODUCTIE: Culturi organice 100% Glera.

SOI DE STRUGURI: 100% Glera.

NOTE DE DEGUSTARE:

Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.

Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.

Gust- atractiv cu o nota aromatica.

DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.

SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.

TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.

VOLUM: 750ml

prosecco treviso extra dry doc 200ml/ 750ml/ 1.5L

ZONA DE PRODUCTIE: Podgoriile din zona Treviso, Ia nord de Venetia.

SOI DE STRUGURI: 100% Glera.

NOTE DE DEGUSTARE:

Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.

Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.

Gust – atractiv cu o nota aromatica.

DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.

SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.

TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C

VOLUM: 200ml / 750mI/ 1.5I

prosecco VALDOBBIADENE MILLESIMATO SUPERIORE extra dry docG 750ml

ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G.

SOI DE STRUGURI: 100% Glera.

NOTE DE DEGUSTARE:

Aspect – galben pai, cu reflexii verzui.

Aroma – intensa si parfumata, cu note de flori de salcam si lamai confiate.

Gust – proaspat, fructat, discret.

DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.

SUGESTII DE SERVIRE: Este excelent ca aperitiv, servit cu peste sau fructe de mare, precum si alaturat deserturilor.

TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.

 VOLUM: 750ml

prosecco TERVISO BRUT doc 750ml

ZONA DE PRODUCTIE: Podgoriile din zona Treviso, Ia nord de Venetia.

SOI DE STRUGURI: 100% Glera.

NOTE DE DEGUSTARE:

Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.

Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.

Gust – atractiv cu o nota aromatica

DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.

SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.

TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.

VOLUM: 750ml

prosecco VALDOBBIADENE SUPERIORE BRUT docG 750ml

ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G.

SOI DE STRUGURI:100% Glera.

NOTE DE DEGUSTARE:

Aspect – galben pai, cu reflexii verzui.

Aroma – intensa si parfumata, cu note de flori de salcam si lamai confiate.

Gust – proaspat, fructat, discret.

DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.

SUGESTII DE SERVIRE: Este excelent ca aperitiv, servit cu peste sau fructe de mare, precum si alaturat deserturilor.

TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.

VOLUM: 750ml