Atunci când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații de pe browser-ul dvs., mai ales sub forma de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre Dvs., preferințele Dvs. sau dispozitivele folosite și sunt utilizate in principal pentru a optimiza site-ul dar vă pot oferi o experiență web personalizata. Pentru că noi respectăm dreptul la confidențialitate, puteți alege să nu permită anumite tipuri de cookie-uri. Faceți clic pe diferite rubrici de categorii pentru a afla mai multe și a modifica setările noastre implicite . Cu toate acestea, blocarea unor tipuri de cookie-uri poate avea impact asupra experienței dumneavoastră în utilizarea site-ului si a serviciilor pe care suntem în măsură să le oferim.





prosecco valdobbiadene superiore extra dry docg 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai cu nuante verzui.
Aroma – puternica si parfumata, cu note de Iamaie confiata si flori de salcam.
Gust – elegant, delicat si fructat.
DATE ANALITICE: AIcooI 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, ideal cu preparate din peste, fructe de mare sau fructe proaspete.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit Ia 6-8°C
VOLUM: 750ml
prosecco treviso extra dry doc 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Podgorii selectate din zona Treviso, Ia nord de Venetia.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai cu nuante verzui, cu o spuma puternica.
Aroma – puternica, miros de fructe confiate.
Gust – curat, aromat si placut datorat reziduurilor naturale de zahar.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Ideal cu preparate din peste, fructe proaspete si patiserie.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C
VOLUM: 750ml
prosecco valdobbiadene superiore brut docg 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G.
SOI DE STRUGURI:100% Glera
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai cu nuante verzui, cu o spuma fina si persistenta si cu un perlajtexturat si cremos.
Aroma – proaspata si intensa cu note distincte de mere, caise si citrice.
Gust – pIin si catifelat, cu note placute si persistente.
DATE ANALITICE: Alcool 11,5 % vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, ideal cu preparate delicate, risotto si fructe de mare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit Ia 6-8°C
VOLUM: 750ml
prosecco gl’or extra dry doc 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Podgorii selectate din zona Treviso.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aroma proaspata si placuta cu note subtile de fructe si citrice cu un fundal floral. Aciditate bine balansata datorata zaharului natural ramas din struguri.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Perfect ca aperitiv, excelent cu fructe de mare, branzeturi si carne alba.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750ml
prosecco valdobbiadene superiore brut rive di colbertaldo docg 750ml
ZONA DE PRODUCTIE: Arii special desemnate in zona Valdobbiadene D.O.C.G., in districtul Rive.
SOI DE STRUGURI: 100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:
Aspect – galben pai, cu o spuma cremoasa.
Aroma -proaspata si fructata.
Gust – catifelat, usor si armonios.
DATE ANALITICE: Alcool 11,5% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si ca acompaniament pentru orice fel de mancare.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750ml