SIMBA INVEST vizează o creștere din două cifre și în acest an

simba-invest-articol-planuri-2020

In pofida provocarilor ivite pe parcursul anului 2020, compania si-a propus sa mentina performanta din 2019

SIMBA INVEST, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum, a cunoscut in ultimii 3 ani o evolutie care poate fi impartita in doua etape. Prima, perioada 2017-2019, a fost o perioada in care compania s-a stabilizat din punct de vedere cantitativ, prin focusarea pe aspectele calitative ale distributiei. A doua etapa cuprinde in genere anul 2020, cand compania a trebuit sa fata provocarilor intampinate odata cu criza generata de pandemie.

Astfel, SIMBA INVEST si-a reorganizat rutele agentilor, astfel incat vizitele sa fie in functie de necesitatea clientului, a reorganizat distributia pentru a atinge randamentul maxim al spatiilor de depozitare, dar si al livrarilor, fara a neglija anumite aspecte legate de interdictii orare de acces, pe anumite zone sau program orar de receptie marfa impus de client.

In plus, s-a trecut la realizarea unui update consistent de hard si soft, atat pe serverul de lucru, cat si pe cel de back-up, s-a investit in achizitionarea pentru agenti a unor tablete de generatie mai noua si imprimante care sa fie folosite pentru emiterea de chitante electronice.

Sistemul de distributie, de la vizita agentului la client si pana la livrarea marfii a trebuit sa fie adaptat masurilor impuse de autoritati pentru combaterea epidemiei de COVID-19. In perioada aprilie-mai, impactul negativ in business a fost ceva mai consistent, ulterior vanzarile revenindu-si cat de cat la un nivel normal, dar sub prognozele companiei de la inceputul anului.

In prezent, SIMBA INVEST isi mentine aceeasi zona teritoriala, respectiv 25 de judete, pe raza carora se asigura distributie cu forte proprii, dar si cu 16 depozite care asigura logistica si distributia necesara. Pe langa aceste depozite, SIMBA INVEST a achizitionat un depozit frigorific in Bacau, necesar pentru derularea afacerii cu FRONERI ICE CREAM.

Compania detine si un punct de lucru in Bucuresti care deserveste retelele internationale, avand colegi specializati in domeniu si un depozit de unde se asigura livrarea catre platformele IKA.

„Partenerii de baza ai SIMBA INVEST SRL au ramas aceeasi, cu unii dintre ei colaborand de peste 20 de ani. Fara a-i clasifica in vreun fel, as aminti Mondelez, Kimberly Clark, JDE, Alexandrion Group, Nestle, Cramele Recas, BDG, Froneri, Cotnari, Imperial Tabaco, Tchibo, Kandia si inca multi altii, parteneri cu care ne mandrim si cu care facem performanta. Din cele peste 3.000 de articole in diferite gramaje si sortimente pe care le distribuim, in momentul de fata ciocolata, cafeaua si scutecele pentru copii sunt in top produse vandute”, ne-a declarat Catalin Tarcau, Director Operatiuni SIMBA INVEST.

Sursa articol – www.jurnaluldeafaceri.ro

Articolul complet poate fi gasit aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *