YOUNG ISLAND FESTIVAL – Partenerul distractiei pentru al treilea an consecutiv

Suntem mândri să vă împărtășim experiența noastră de neuitat la Festivalul Young Island Bacau, un eveniment care a adus laolaltă pasionații de muzică electronică, rap și trap, pentru o experiență muzicală incredibilă.

Ca sponsor oficial, am fost onorați să fim alături de o comunitate pasionată, oferindu-le participanților oportunitatea de a se bucura de momente unice și de a crea amintiri de neuitat.

Brandurile noastre, Plantation, Jim Beam, Salitos, Citadelle, Larios, Maschio & Riunite au fost prezente la festival, oferind o gamă variată de băuturi și experiențe care au completat atmosfera vibrantă a evenimentului. Am fost încântați să vedem cum participanții s-au bucurat de produsele noastre și au creat momente de conexiune cu prietenii și cu muzica preferată.

Festivalul Young Island Bacau a reprezentat pentru noi o ocazie extraordinară de a interacționa cu oameni pasionați de muzică și de a aduce contribuția noastră la crearea unui eveniment memorabil. Suntem nerăbdători să continuăm să susținem astfel de inițiative și să construim împreună experiențe pe viitor.

Mulțumim publicului, artiștilor și organizatorilor pentru o experiență minunată la Festivalul Young Island Bacau. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem în curând si la alte evenimente incredibile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *