Festivalul RO WINE

Între 24 și 26 mai 2024, SIMBA INVEST a avut privilegiul de a participa la festivalul RO WINE, desfășurat la Fratelli Studios București. RO WINE este recunoscut ca fiind singurul festival de vinuri premium și super-premium din România, atrăgând atât profesioniști din industrie, cât și pasionați de vinuri din întreaga țară.

Festivalul RO WINE a oferit o platformă ideală pentru prezentarea brandurilor de elită ale SIMBA INVEST: Cantine Maschio, Maschio dei Cavalieri, Zenato și Pallini. Fiecare dintre aceste branduri aduce o istorie bogată și o calitate excepțională, reflectând angajamentul nostru față de excelență în domeniul vinurilor și băuturilor spirtoase.

Cantine Maschio și Maschio dei Cavalieri au impresionat prin calitatea prosecco-ului lor, fiind apreciate pentru aromele rafinate și echilibrul perfect al vinurilor spumante. Zenato, cunoscut pentru vinurile sale de origine italiană, a captivat audiența cu complexitatea și bogăția gusturilor, iar Pallini, un brand renumit pentru lichiorurile sale, a adus un plus de eleganță și rafinament standului nostru.

Participarea la RO WINE ne-a oferit oportunitatea de a interacționa cu numeroși profesioniști din industrie, de a stabili noi parteneriate și de a discuta despre tendințele actuale din lumea vinurilor. Evenimentul a fost un prilej deosebit pentru schimbul de idei și pentru consolidarea relațiilor de afaceri.

Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au vizitat standul și ne-au oferit feedback valoros. Experiența RO WINE 2024 a fost una memorabilă și abia așteptăm să revenim la edițiile viitoare pentru a continua să promovăm excelența în domeniul vinurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *