Cocchi – noi produse in portofoliul Simba.Co Import

produse-cocchi

Din luna aprilie, portofoliul de produse Simba.Co Import va creste prin includerea  vinurilor aromatizate: Cocchi Americano, Cocchi Rosa, Cocchi Storico Vermouth di Torino, Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro, Cocchi Barolo Chinato si a spumantelor: Cocchi Asti DOCG si Cocchi Brut.

Produsele Simba.Co Import sunt distribuite pe teritoriul Romaniei, prin distributie directa Simba Invest in cadrul Diviziei Bauturi Horeca/Import sau prin distribuitorii locali agreati. Vezi detalii.

Cocchi produce din 1891 aperitive pe baza de vin si sute de vinuri spumante Piedmontese, urmand traditiile din zona Asti. Toate produsele Cocchi sunt pe baza de vin, la care se adauga ierburi si condimente, urmand formulele originale ale lui Giulio Cocchi.

Stilul Cocchi este definit prin simplitate si autenticitate. Calitatea vinului si a celorlalte ingrediente, experienta tehnica veche de secole, pasiunea si creativitatea care nu au esuat niciodata de-a lungul anilor, au facut ca produsele Cocchi sa fie cunoscute si apreciate pe cele cinci continente.

Mai multe despre Cocchi pe https://www.cocchi.it/en/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *